Si quhet kjo piktura?

Publikuar më 25/11/2016

Nje piktor kishte nxjerr ne ankand pikturen e tije e cila ishte nje grua dhe nje burre te zhveshur.
Nje burre kalon aty prane dhe e pyet piktorin:
-Si quhet kjo piktura
-Kte e kam titulluar ‘ramizi ne madrid’
-Po kjo gruaja e zhveshur kush eshte?
-Kjo esht gruaja e ramizit
-Ou po ky burri afer saj?
-Ky esht ramadani
-Po ramizi ku esht???
-Ne Madrid pra!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento