Si e shpjegon këtë ti?

Publikuar më 19/10/2016

Gjyqtari pyet të akuzuarin:
– Ti ke një rrogë prej 400 eurosh dhe si ka mundësi që ke një shtëpi prej 1,5 milion eurosh, si e shpjegon këtë?
– Më duhet pak kohë të ta shpjegoj….
– 15 vjet të mjaftojnë….?

Të ngjashme

Ska komente

Komento