Si e fikë polici cigaren në shadërvan?

Publikuar më 20/09/2015

Një polic që ruante shadërvanin dhe cdo njeri që kalonte bëhej kureshtar pse polici një këmbë e kishte të lagur dhe një të thatë.
Një tip nga kureshtja e madhe që kishte e shikon policin për disa minuta dhe shikon që polici hidhte cigaren në shadërvan dhe e fuste këmbën për ta fikur.

Të ngjashme

Ska komente

Komento