Si do të quhem unë?

Publikuar më 26/05/2016

Ndalon polici një udhëtarë dhe:
Polici: Më jepni emrin dhe mbiemrin tuaj ju lutem!
Udhëtari:E si do të quhem unë më pastaj!

Të ngjashme

Ska komente

Komento