Shtëpia

Publikuar më 08/11/2016

Çfarë do të thotë kur porsa të hysh në shtëpi, gruaja të përqafon, të bën masazh të lehtë në shpinë, të përkëdhel flokët, të shtron darkë dhe pastaj të fton në krevat?
Do të thotë se ke hyrë në shtëpinë e gabuar!

Të ngjashme

Ska komente

Komento