Shtëpia publike

Publikuar më 12/05/2011

Ndeshet djali me babën e tij në shtëpi publike dhe i habitur e pyet babën e vet:
– Edhe … si e sqaron ti këtë punë!?
– Shumë thjeshtë. Nga respekti që kam për nënën tënde nganjëherë vij edhe këtu.
– Nuk po të kuptoj?
– A di si biri im, nuk ka kuptim që vazhdimisht ta lodhi nënën tënde për 20 euro.

Të ngjashme

Ska komente

Komento