Shtatzënia

Publikuar më 15/05/2014

Fata në muajin e tetë të shtatzënisë. Po i dhimbset Muja pasi ata nuk po mund të kenë seks, dhe i thotë:- “Ja ku i ke 100 euro, shko te fqinja dhe bëjë qejf me të, por kjo do të jetë hera e parë dhe e fundit!”Muja duke mos i besuar veshët e tij, merr paratë shkon te fqinja mirëpo menjëherë kthehet mbrapa.- “Çfarë ka ndodhur”, e pyet Fata.- “Jo, më kërkoi 200 euro!”Fata: “A kurva e dreqit, kur ajo ishte shtatzënë unë burrit të saj ja merrja nga 100 euro!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento