Shqiptarja

Publikuar më 02/03/2010

Na ishin kan germanja,anglezja dhe shqiptarja,dhe shtyheshin se cila e ka biren ma te madhe gjermanja tha mu ma zen doren anglezja mu ma zen kamen kur i erdh reni shqiptares tha:
DIL IDRIZ SE FITUM.

Të ngjashme

Ska komente

Komento