Shqiptari dhe greku

Publikuar më 20/09/2009

Nje dite nje shqiptar kur po punonte te pronari itij Grek, greku i thot shko mi mer pak cizmet ai shkon dhe dalin dy vajzat e grekut dhe ai i thot me tha babai juaj qe tju q** te dyjave jo ithon ato ska mundesi ja ta pyes ithot ai dhe e pyet:
Te dyja apo vetem nje ?
Te dyja i thot ai[cizmet] dhe i q**n te dyja

Të ngjashme

2 Komentet

  • Reply venhari 25/09/2009 at 3:33 pm

    ahaha

  • Reply reniad 14/02/2011 at 1:58 am

    haver a te stupcat e more kit sen a ?

  • Komento