Shqiptari dhe Amerikani

Publikuar më 31/07/2009

Një shkencëtar Shqiptar  merr pjesë në një konferencë rreth kërkimeve arkeologjike.
Filluan të mburren Amerikanët:
Në vendin tonë gërmuam 25 metra nën dhe gjetëm kabllo telefoni. Dmth kemi qene të parët qe tanë kemi përdorur telefona.
I vjen rradha Shqiptarit: – Në vendin tonë gërmuam 50 m sgjetëm gjë, gërmuam edhe 50 m të tjerë prapë sgjetëm gjë …
Dmth kemi qene te paret qe kemi përdorur celular.

Të ngjashme

Ska komente

Komento