Shpirti

Publikuar më 08/12/2011

Derisa Rrusta e Faza rrinë ulur në shtëpi dikush troket në derë.
Ngritët Rrusta dhe hap dyert, kur para tij paraqitet një njeri i
mbuluar krejt me të zeza dhe me fytyrë të zbehur i cili i thotë Rrustës:
– Kam ardhur për ta marrë shpirtin!
Rrusta krejt i qetë thërret:
– Oj Fazë, shpirt! Hajde se po të lyp një njeri!

Të ngjashme

Ska komente

Komento