Shpetimi nga gruaja

Publikuar më 29/05/2015

– Ti me ke pare te grabis bankën?

Përgjigjet pengu:

– Po!

Pa u menduar shume pengmarrësi e qëllon dhe me pas pyet për te njëjtën gjë pengun e dyte.

Pengu i dyte përgjigjet:

– Unë jo, s’të kam pare…., por gruaja ime te pa, duke treguar me dore nga e shoqja!

Të ngjashme

Ska komente

Komento