Shpella

Publikuar më 10/02/2014

2 shoke dalin me gjujt arusha ne pyll. Pasi futen thelle ne pyll, ndahen nga njeri tjetri dhe njeri shkon majtas tjetri djathtas.
Njeri ishte shume i emocionuar sepse ishte hera e pare qe dilte per arusha dhe i kishte te gjitha senset ne gatishmeri te plote.
Pa pritur sheh nje shpelle. Vendos te futet.
Brenda ne shpelle eshte erresire, lageshtire. Atij fillon ti rrahe zemra fort. Pastaj nuk mban mend asgje- erersire e plote.
Hap syte dhe sheh vehten ne spital dhe shokun e tij duke i qendruar permbi koke. Ky i fundit e pyet:
– Ca ndodhi?
– nuk e mbaj mend.
– po cfare kujton?
– u ndame bashke…
– pastaj?
-pashe nje shpelle ne pyll…..
-pastaj?
– u futa ne shpelle. Atje ishte erresire dhe lageshtire…..
– vetem kaq mban mend?
– mbaj mend edhe nje drite dhe zhurme shume te forte dhe pastaj asgje.
-Shko mor budall. Po ti ke hyre ne tunel te trenit mor injorant.

Të ngjashme

Ska komente

Komento