Shofer makine funerali

Publikuar më 24/02/2012

Klienti prek taksixhiun në shpatull për ti thënë që të ndalojë makinën.
Taksixhiu menjëher humb kontrollin, për pak sa nuk përplaset me një
kamion dhe del nga rruga, rrutullohet disa herë dhe frenon ca
centimetra para një muri. Pasi merr vetem taksixhiu i thot klinetit:
– Mos më prek mor shok në shpatull se desh na vrave të dyve.
– Pse – i thotë klinenti – hera e parë është që i jep makinës ?
– Jo mor jam shofer i vjetër, 36 vjet eksperienc.
– Po ç’pate atere ? – e pyet klienti.
– 35 vjet kam qën shofer makine funerali.

Të ngjashme

Ska komente

Komento