Shkon ne plazhe elefandi dhe miu

Publikuar më 06/07/2015

Shkon ne plazhe elefandi dhe miu
Nga gezimi i madhe futet me frap elefandi ne det
Miu i theret elefandit o elefand o elefande hajde shpejt ne breg
Del elefandi me vrap dhe i thote cfare ke o mi
Thashe tha miu se mos kishe veshur robat e mia te banjes

Të ngjashme

Ska komente

Komento