Shkojne per te kap peshk Gagaci dhe Qorri

Publikuar më 15/12/2015

Shkojne Gagaci me Qorrin per te kap peshk. Qorri gagacit:
– Degjo, kur te shohesh nje peshk do me thuash mua dhe une do te hidhem ta kap.
Gagaci:
– Mi.. mi.. mire.
Rrine sa rrine. Gagaci:
– Pe… pe… peshku.
Hidhet qorri po se kap dot dhe i thote gagacit:
– Rradhen tjeter sa te thuash ti pe un do te hidhem.
Gagaci:
– O.. o.. o.. ok.
Gagaci:
– Pe pe…
Qorri hidhet menjehere ne det.
Gagaci:
– Pe.. Peshkaqeni!

Të ngjashme

Ska komente

Komento