Shkëmbim idesh

Publikuar më 08/02/2014

Çfarë nënkuptoni me termin shkëmbim idesh?
Kur hyni në zyrën e shefit me një ide tuajën në mendje dhe largoheni nga atje me idenë që ofron ai.

Të ngjashme

Ska komente

Komento