Shkaku i parave

Publikuar më 31/05/2015

– Çfarë ke qe po qan, e pyet ai te shoqen

– Nesër duhet qe t’i kthej një mikeshës time paratë qe i kam marre borxh, por nuk kam qe t’ia shlyej

Menjëherë burri merr telefonin dhe i bie numrit te shoqes dhe i thotë qe nesër nuk t’i japim dot paratë se nuk kemi. Me pas ai i kthehet se shoqes:

– Tani fli ti, se do te rrije ajo tjetra zgjuar.

Të ngjashme

Ska komente

Komento