Shiko se ç’po mban në gisht

Publikuar më 13/02/2017

Në fund të orës mësimore të kursantëve mbahet një skeç humoristik. Një nxënës shpiku një lojë argëtuese për reklamimin e modës, të cilën shokët dhe shoqet e klasës e miratuan. Ai ftoi një nga shokët e klasës në mënyrë që të mbante gishtin e dorës së djathtë mbi sup, kurse vështrimin të mbante në drejtim të dritareve të klasës, ngjashëm porsi Davidi i Mikelangjelos. Pas pak, në derë hyn një vajzë dhe e varë bluzën në gishtin e djaloshit. Ky ishte një skeç i bukur, prandaj shokët dhe shoqet i dhanë një duartrokitje. Pastaj hyn një djalosh, nga beli nxjerrë rripin e pantalloneve dhe e varë në gishtin tregues të djaloshit. Edhe ky skeç u duartrokit nga klasa me arsimtaren e tyre. Mirëpo skeçi i tretë ishte më interesant. Në klasë hyn një vajzë zeshkane dhe në gishtin tregues të djaloshit vari një gjarpër plastik. Nxënësit u frikuan dhe të gjithë dolën prej klasës, ndërkohë edhe zilja cingëroi për pushim. Prandaj djaloshi mendonte se në gisht mban rripin e pantalloneve, kinse shokët dhe shoqet e klasës kanë vrapuar pas zilit për pushim.
Atëherë arsimtarja i tha: ”Shiko se ç’po mban në gisht.”
Kur djaloshi pa gjarpërin plastik, u trembë dhe menjëherë e hodhi në tokë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento