Shëruesi

Publikuar më 31/01/2014

Ecin dy të dashuruar rrugës dhe femra i thotë:
– Zemër, më dhemb këtu.
Mashkulli e puth në atë vend dhe ajo fillon të qeshë, pastaj ankohet se i dhemb në një vend tjetër. I dashuri e puth sërish dhe ajo qesh…
Një plak i sheh nga dritarja dhe bërtet:
– Djalosh, a shëron hemorroide?

Të ngjashme

Ska komente

Komento