Sherimi me puthje

Publikuar më 30/04/2015

Dy të dashuruar mbahen per dore ne par dhe femra i thotë:

– Zemër, më dhemb këtu.

Mashkulli e puth në atë vend dhe ajo fillon të qeshë, pastaj ankohet se i dhemb në një vend tjetër.

I dashuri e puth sërish dhe ajo qesh.

Një plak i sheh nga ulesja afer dhe thote:

– Djalosh, a shëron hemorroide?

Të ngjashme

Ska komente

Komento