Shefi i policisë

Publikuar më 26/12/2011

Shefi në një stacion policie u thotë policëve që të rreshtohen sipas arsimit që kanë.
Filluan rreshtat të plotësohen, me fillore, me të mesme, me të lartë etj….
Një polic bridhte nga rreshti në rresht dhe nuk e zinte vëndi.
Shefi i inatosur e pyet:
-Po ti ça ke që nuk të zë b.ytha vënd?
-Unë nuk kam asnjë lloj arsimi dhe nuk di ku të rreshtohem- ja kthen polici.
-Ti vihu në rresht prapa meje- i thot shefi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento