Shefi i policisë dhe arkiva

Publikuar më 25/09/2014

“Shefo, si mendon, që të lirojmë pak hapësirë në arkiv, a mund të djegim të gjithë fashikujt më të vjetër se 10 vjet?”.

Shefi: “Po si jo! Ide e shkëlqyer! Por për siguri, s’do të ishte më mirë sikur t’i bëje një fotokopje”?

Të ngjashme

Ska komente

Komento