Shefi dhe Polici

Publikuar më 03/06/2011

Shefi therret nje polic ne zyre dhe i thote
shko merr nje llampe te re dhe nderroje se eshte djegur. Vjen pas pak
polici per te nderruar llampen dhe hip siper karriges se shefit me
kepucet gjithe balte. Shefi e sheh dhe i thote :
-Vendose kete gazeten poshte kembeve
-Jo,jo s’ka problem, se e arrij llampen dhe pa vene gje poshte kembeve.

 

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply endri 04/06/2011 at 2:19 pm

    e bukur

  • Komento