Shefi dhe policet

Publikuar më 21/03/2014

Ne Garden e Republikes kishin sjelle radio-marese te reja, dhe shefi si i zgjuar qe ishte i mblodhi te gjithe dhe do i shpjegonte se si funksonionin. E shikoni ate butonin qe thote “ON”, po pergjigjen ata, a e dini se ca do te thote, “o ndez” pra kur e shtypni ndizet. Po ate butonin “OFF” a e dini ca do te thote, “o fik” pra kur e shtypni fiket. Por diku andej nnga fundi i rreshtit hidhet njeri, o shefo mire “Of” do te thote o fik po ajo “F” e dyte per ca o? Dhe shefi tere pasion i pergjgigjet ” O FIK FARE”

Të ngjashme

Ska komente

Komento