Shaka ne vendin e punes

Publikuar më 27/10/2013

Heq kabllin e telefonit, i hedh shkresurinat perdhe, i derdh kafen ne koke dhe fillon ti shkule veshin dhe ta qelloje me pellembe, kur koleget i therasin:

– Ndalo, ndalo, nuk ke fituar ne lloto

Të ngjashme

Ska komente

Komento