Shaban dhe Bedria

Publikuar më 21/06/2014

Shabani, – Bedria s’po te vjen marre, niva qe po i ndihmon gruas me pastru shtepin.
-Bedria pse more marre edhe ajo po me ndihmon mu mi la enet …

Të ngjashme

Ska komente

Komento