Së shpejti martesat do të duken kështu…

Publikuar më 09/06/2017

Së shpejti martesat do të duken kështu:

Ofiqari: A pranoni që të ndryshoni statusin tuaj në Facebook nga Single në Married?

Nusja: Po!

Ofiqari: I lus kumbarët të afrohen dhe të klikojnë LIKE!

Të ngjashme

Ska komente

Komento