Se kuptoj pse të lëvizim

Publikuar më 23/07/2016

Duke ngrënë darkë gruaja i thotë të shoqit:
– Mamaja ime do vijë të jetojë me ne, kështuqë do të na duhet të lëvizim në një shtëpi më të madhe…
Dhe i shoqi i përgjigjet:
– E pse të lëvizim, herët a vonë do të na gjejë..

Të ngjashme

Ska komente

Komento