Sala ne OKB

Publikuar më 20/09/2009

Ne nje mbledhje te OKB-se, krytari u thote kryeministrave te tjere:
-Dhoma eshte e mbushur me papagaj por vetem njeri eshte mashkull.
Sala e gjeti dhe kur e pyeten se si e gjeti, ai u pergjigj:
-I thashe qe jam Sali Berisha dhe ai mu pergjigj:
-Me plasi K.

Të ngjashme

Ska komente

Komento