Sa ieshte rroga…?

Publikuar më 22/04/2015

Shkova te kerkoja pune dhe e pyeta pronarin sa ishte rroga…?? M’tha : Si fillim 750 euro, me vone 900 euro !!
Ok i thash, po vij me vone !!

Të ngjashme

Ska komente

Komento