Rrusta te gjinekologu

Publikuar më 26/12/2009

Rrusta shkon te gjinekologu me gruan që ta kuptojnë se a është shtatzënë gruaja, dhe pas analizave gjinekologu i thotë se ajo është shtatzënë.
Rrusta thotë: – Po doktor unë jam ruajtur nuk është kjo e mundur që të jetë shtatzënë!!
Doktori: PO zotëri ndoshta ju jeni ruajtur po të tjerët nuk ruhen.

Të ngjashme

Ska komente

Komento