Rruga më e shpejtë

Publikuar më 31/01/2014

Një banor i një qyteti tjetër shkon në Prishtinë dhe e pyet personin e parë që takon:
– Ju lutem, si mund të arrij më shpejt te spitali?
– Vetëm kaloje rrugën ku nuk ka zebra dhe je atje për 10 minuta…

Të ngjashme

Ska komente

Komento