Rroga

Publikuar më 14/09/2011

Tipi i cili punon në Postë i lavdërohet një shokut:
Punoj që tri vite në Postë dhe tash po e marr edhe rrogën e trembëdhjetë.
Shoku i përgjigjet:
Unë punoj me një firmë private që katër vjet dhe vitin e kaluar e kam marrë rrogën e tetë

Të ngjashme

Ska komente

Komento