Rroftë sinqeriteti

Publikuar më 07/12/2015

Vite më parë, i bëra një pyetje pjeshkut tim… Me sa femra ke fjetur i thashë?
Dhe ai mu përgjigj:
– Vetëm me ty zemër… me të tjerat ishte e pamundur të flija.
Që prej asaj dite dhe deri më sot, kanë kaluar 8 vjet që unë nuk e përshëndes edhe kur e shoh në rrugë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento