Rreth nesh

HumorShqip.net

HumorShqip eshte nje projekt virtual qe ka si qellim vetem e argetimin e vizitoreve te nderuar te saj…

Barcoleta

Ne HumorShqip do te gjeni batutat dhe barcoletat me te mira dhe me te bukura nga populli Shqiptar poashtu dhe te huaja,do te keni dhe barcoleta +18 dmth qe sugjerohen te lexohen vetem nga ata qe kane mbi 18 vjet.

Video Humoristike

Tek seksioni i videove humoristike do te gjeni mjaft video te bukura si Shqiptare poashtu dhe te huaja me personazhe mjaft te llojllojshem dhe te cuditshem qe do tju bejne vertet te qeshni shume dhe do te argetoheni pa mase.

Foto Humoristike

Dhe fotot humoristike do te jene prezente ne humorin dhe argetimin qe ua ofron HumorShqip.net .  Ketu do te gjeni mjaft foto humoristike qe te mund te argetoheni sa me shume.

Anekdota nga Nastradini

Nastradini nje nga mbreterit e humorit barcoletat e tij dhe ne ditet e sotme po shfytzohen per argetim.Barcoletat dhe humoret me te mira te Nastradinit mund ti gjeni ketu.

Kamera e Fshehur

Kamera e fshehur,videot me te bukura ku vihen ne loje persona te ndryshem duke na bere te qeshim me reagimet e shpejta dhe qesharake te tyre.

Poezi Humoristike

Tek kategoria Poezi Humoristike ju mund te gjeni poezit dhe vjershat me te bukura qe ju bejne te qeshni pa mase.

Ju urojm argetim sa me te kendshem…