Rreshtimi i policëve

Publikuar më 19/03/2013

Komandanti i Stacionit Policor i urdheroi policet e stacionit qe te rreshtoheshin sipas shkolles qe kishin te kryer.

U formuan rreshtat: me 4 vjet shkolle, me shkolle fillore, te mesme, fakultet, … mirepo nje polic i gjore sillej verdall nga rreshti ne rresht.

Dikur Komandanti u zemrua dhe e pyeti: ”Si eshte eshte puna me ty qe nuk po ze vend askund”?

“Po une nuk kam shkolle fare”, u pergjigj i gjori.

“Ti dil pas meje”i tha Komandanti.

Të ngjashme

Ska komente

Komento