Rrapushi me Ramushin

Publikuar më 20/02/2017

Rrapushi me Ramushin ishin zjarrefikes. Ne nje ndertese te larte kishte rene zjarr, Shkallet ishin te prishura si ndodh gjithmone ne Shqiperi. Rrapua i ngjiti shkallet me nje vrap dhe filloi te shpetonte femijet qe kishin mbetur nen zjarr. Rrapua i hidhte qe lart Ramua i priste poshte. Nje femije, 2, 3, 4 i pesti ishte jevg, E hodhi Rrapua, se priti Ramua….nejse vazhduan…Rrapua hidh Ramua prit e ler menjane…Prape rradha tek nje jevg, Ramua prape vuri duart ne bel, se priti…prape cope cope femija ne asfalt….Ramua bertet qe poshte.

– O Rrapo mos humb kohen kot me keta te djegurit…

Të ngjashme

Ska komente

Komento