Rjetet sociale

Publikuar më 04/03/2014

Njeriu që ka çka të thot, por ka pak turp, është shkrimtar.

Njeriu që ka çka të tregoj, por ka pak turp, është artist.

Kurse njeri që nuk ka çka të thot as të tregoj, por nuk ka turp dhe tan kohën thot dhe tregon gjëra, ai është shfrytëzues i rrjeteve sociale.

Të ngjashme

Ska komente

Komento