Restoranti dhe partneri xhentëlmen….

Publikuar më 24/11/2013

– Oh, i dashur, çfarë arome e këndshme kishte – thotë femra.
– Dëshiron të kalojmë edhe një herë pranë? – ia kthen mashkulli si xhentëlmen i vërtetë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento