Reporteri i Boemerangut smund të ndalët së qeshuri

Publikuar më 24/05/2010

17 vjet më parë, Eric Hurtman ishte ndër reporterët më të suksesshëm në Talk Show, Boemerang.

Një shfaqje, që shkaktoi trazim. Ku reporteri Eric Hurtman në një intervist me njerëz që janë viktima të dështimeve të doktorëve, i përqesh ata me problemin e tyre. Dhe nga ai qast Boemerang i kishte ardhur fundi ku i kishin përjashtuar të gjith ekipin.

Ja pra video klipin:

Të ngjashme

Ska komente

Komento