Reklamacioni

Publikuar më 12/09/2011

Një mysafir shkon në shtëpinë e prodhimit të prezervativëve, ndërsa në shtëpi dëgjohen të qara dhe britma fëmijësh. Fillon t’i numërojë dhe numëron 15 fëmijë.
“A janë këta fëmijët tuaj?”, pyet mysafiri.
“Po”.
“Po a është reklamë e mirë kjo për një prodhues të prezervativëve”.
“Kjo nuk është reklamë – këta janë reklamacion”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento