Rambo ne Shqiperi

Publikuar më 01/02/2010

Vjen Rambo ne Shqiperi dhe shkon ne nje fshat dhe ju thot fshtarve se kam ardhur per te bere sex me grat tuaja, dhe bëhet zhurme ne fshat fshataret spranojn dhe nje dit ai vie dhe i merr te gjitha dhe i dergon ne nje mal dhe pasi degjojn fshataret i vihen nga pas pasi qe mberrijn tek rambo ai iu afrohet dhe nxjerr thiken e tij te mpreht dhe vizaton nje vi dhe thot ai qe e shkel kete vi do te jet i vdekur dhe fillon punën pasi fillon punen fshataret fillojnn te qeshin ai quditet pse qedshin i afrohet njerit dhe e pyet pse qeshni kur ti ishe duke e bere me grat tona ne e shkelem vijën

Të ngjashme

Ska komente

Komento