Rakija edhe miu

Publikuar më 12/08/2011

Merr një Amerikan një mi dhe e fut në një shishe me uiski
Rusi merr një mi dhe e fut në një shishe me vodka
SHQIPTARI merr një mi the e fut në një shishe me Raki
Amerikani perzie shishe dhe e nxjerr miun jashtë, del miu duke bertitur GIPITIEMVSY

Nxjerr Rusi miun nga shishja del miu duke kenduar ALIKAKALI KAKA LI KAKALI

 

Tani nxjerr SHQIPTARI miun dhe del miu duke thirrur me te madhe : “KU ËSHTË MACJA SE DUA ME E KAP ME ZOR”

Të ngjashme

Ska komente

Komento