Qofte bir

Publikuar më 26/11/2015

Djalin e bezdisnin të gjithë në shkollë duke e quajtur qofte. Kthehet në shtëpi shumë i shqetësuar. Mamaja i thotë, që atij që do të të thërriste qofte, ti fuste një grusht surratit, e kishte lejen e saj. E kështu djali shkon në shkollë dhe gjithë paraditen fut njërit grusht e fut tjetrit, ashtu e kaloi të gjithë paraditen. Kthehet në shtëpi dhe e pyet e ëma:
-Si shkoi dita sot?
-Shumë mirë!
-Má, çfarë ka për të ngrënë?
-Qofte bir!
-Bum, grusht të jëmës!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento