Qiellgërvishtësja

Publikuar më 17/01/2013

Ishin njëherë mbreterit e botës në një avion të cilët po shkonin një mbledhje urgjente që do zhvillohej.
Gate fluturimit shohin një qiellgërvishtëse të bukur.
Menduan: Sa e bukur kjo qiellgërvishtëse kushedi sa materiale dhe sa lekë janë harxhuar per këtë?
Vetem mbreti shqipar nuk foli.
Të tjerët e pyetën: Po ti cfare mendon?
Ai i përgjigjet: – Kush e di sa kilogramë tritol më duhen për ta prishur këtë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento