Qënke i joni

Publikuar më 21/07/2014

Në vitin 1970, tek ura e Baçallekut, policia kontrollonte pasaportat.

Njëiti nuk kishte pasaportë, por kur i erdhi radha, i tregoi policit tijë pasqyrë xhepi me kapakë të kuq, shumë në modë në atë kohë. Polici e hapi dhe si shikoi veten, i drejtohet djalit:

– Pse nuk thua se qenke i joni?

Të ngjashme

Ska komente

Komento