Qeni dhe policët

Publikuar më 28/10/2013

Duke kaluar shefi i policisë rrugës sheh dy policë të tij duke e shikuar rreth e rrotull një qen e duke i bërë kontroll të detajuar.
– Çfarë jeni duke bërë ashtu? – u thotë.
– S’di bre, më herët kaloi një fëmijë dhe tha: “Çfarë qeni me dy trapa…”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento