Qamili dhe Hasani

Publikuar më 24/05/2015

Qamili dhe Hasani do shkojn me vjedh bace.
Qamili do bente roje .ndersa Hasani me vjedhur.
Vjen i zoti baces sheh Hasanin dhe i thote
– Cdo ti ketu?
– Ic po ri u pergjigj ai .dhe nxori nje flet nje laps tha po shkruj poezi.
I shikon Hasani dhe u fsheh, por ju dukte koka
I zoti baces po i thoshte Qamilit
– He ma thuj poezin .
– Jo jo u pergjigj ai.
– He re ma thuj
Qamili u ngrit ne kembe dhe gjoja po lexonte poezite .
– Lart esht qielli posht esht toka ulu Hasan se duket koka….!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento