Qa po bon kojshi qysh je

Publikuar më 20/01/2012

Vjen burri nga puna dhe e sheh gruan e zhveshur :
Burri :Çka ka ndodhur kështu pse je e zhveshur ?
Gruaja : Po, ja nuk kam se ç’të vesh ?
Burri e hap dollapin
Burri: Ja shiko, fustan i bardhë, fustan i zi, qa po bon kojshi qysh je, …

Të ngjashme

Ska komente

Komento